• Jezus in Hoorn

Kerken

Life builders

Dampten 16
1624 NR Hoorn

Hier komt de inhoud van de toggle

Christengemeente De Hoorn

Vredehofstraat 9
1624 XG Hoorn

‘Christengemeente’ wil zeggen dat we een gemeenschap zijn van christenen. ‘Christen zijn’ is voor ons meer dan alleen een geloof, het betekent dat we willen zijn ‘als Christus’. Concreet betekent dit dat wij willen leven in een houding van aanbidding naar God, omzien naar elkaar en uitreiken naar de samenleving om ons heen.

‘Bijbelgetrouw’ geeft aan dat we uitgaan van de bijbel als het betrouwbare, geïnspireerde Woord van God. De boodschap van de Bijbel is onveranderlijk, een betrouwbaar fundament waar we ons leven op kunnen bouwen.

‘Eigentijds’ betekent dat we in de presentatie en de uitwerking van ons geloof willen aansluiten bij de tijd en de cultuur waarin wij leven. De boodschap is onveranderlijk, maar dat geldt niet voor de wereld waarin we leven en dus ook niet voor de manier waarop we die boodschap uitdragen. De muziek, de aankleding van ons gebouw, onze omgangstaal zijn dus duidelijk herkenbaar van deze tijd.

De beste manier om ons te leren kennen is natuurlijk om eens langs te komen in een van onze samenkomsten!

Jesus Grace Center Church

Dampten 16
1624 NR Hoorn

Hier komt de inhoud van de toggle

Het Lichtbaken

Maelsonstraat 6
1624 NP Hoorn

Het Lichtbaken is een opgetogen en ingetogen gemeenschap van christenen in Hoorn, die zich richten ons op het grootmaken van God. Als kleine gemeente zijn wij naar buiten toe open en uitnodigend, naar binnen meelevend en betrokken. In alle activiteiten richten we ons nadrukkelijk op de Bijbel, het geïnspireerde Woord van God en willen wij graag ontdekken wat Hij ons te zeggen heeft.

Het Evangelie van Jezus Christus willen wij niet voor onszelf houden, maar het delen met de mensen om ons heen. Wij weten ons als niet-denominale gemeente verbonden met bijbelgetrouwe broeders en zusters en geloven dat we van elkaar kunnen leren.

Voor meer informatie zie onze website.

Pinkstergemeente De Brug

Marketentster 3
1625WB Hoorn

Pinkstergemeente De Brug heeft haar gebouw in de wijk Risdam-Zuid, Marketenster 3, waar we iedere zondagmorgen om 10.00 uur een samenkomst hebben.
Als gemeente willen we niet alleen een veilige plaats zijn voor de eigen leden en vrienden, waarin we opgebouwd worden in ons geloof, maar ook relevant zijn voor de maatschappij.

De gemeente kent een vrij evenwichtige verdeling in leeftijd en heeft daarvoor groepen zoals chreche, zondagschool, tieners, jong-volwassenen, huiskringen, en 65plus.
Onze zondagmorgendiensten zijn via een streamingsdienst ook thuis of waar dan ook te volgen.

Muziekteams zorgen voor de ondersteuning van de zang op zondagmorgen en met afwisselende sprekers uit zowel de eigen geleding als van buiten wordt de bijbelse boodschap iedere zondagmorgen gebracht.

We willen een gemeente zijn die in woord en daad de persoon van Jezus Christus centraal stelt, en zoeken aansluiting bij andere geloofsgemeenschappen in Hoorn die ook Christus centraal in hun geloofsbeleving hebben staan. Daardoor kunnen we met elkaar samenwerken, omdat het niet gaat om waarin we verschillen, maar waar we het hart van ons geloof in elkaar herkennen.

Wil je meer weten, kijk dan op onze website www.pgdebrug.nl of stuur een email naar contact@pgebrug.nl

Holy International Evangelical Ministry

Tulpstraat 28
1756 AR ’T Zand

Hier komt de inhoud van de toggle

© Copyright 2022 - 2023 JezusinHoorn.nl | Webdesign by Zavia